Sponsors

Straatvogels staat of valt met de bijdrage van vele mensen. Wij hebben geen budget. Wat u ziet is wat allerlei mensen en organisatie hebben bijgedragen aan middelen, tijd en inzet. 

Natuurlijk draait Straatvogels op de twitterende daklozen, maar zonder de professionele inzet van velen was het niet zo mooi gelukt. Wil je ook meewerken aan dit project, neem dan contact op met Luc Tanja.

 

Straatvogels is mede mogelijk gemaakt door:

 

Netrex Internet Solutions

Netrex Internet Solutions heeft deze website ontworpen en ontwikkeld. Netrex Internet Solutions is een fullservice internetbureau met jarenlange ervaring in het werken met en voor kwetsbare doelgroepen. 

 

KPN

KPN stelde de eerste vijf smartphones ter beschikking waarmee het project Straatvogels is gestart.

 

Protestantse Diaconie Amsterdam

Straatvogels is een project van de Diaconie van de Protestantse Kerk Amsterdam. Straatpastor Luc Tanja is initiatiefnemer van dit project.

 

Het Kruispunt Nijmegen

Zij bieden "een plek om thuis te voelen" aan (voormalig) dak- en thuisloze mensen. Samen met Iriszorg trekken zij het Straatvogel 024 project.

 

Iriszorg

IrisZorg biedt trajecten voor wonen, werken en verslavingsbehandeling. IrisZorg heeft 60 vestigingen in Gelderland, een deel van Overijssel en Flevoland. Samen met Kruispunt trekken zij het Straatvogel project in Nijmegen.

 

Jopportunity

Via Rutger van Drongelen kon hun zakelijke netwerk worden aangesproken wat Straatvogels mogelijk maakte.

 

Media Collega Amsterdam

Studenten van het Media College Amsterdam ontwierpen het Straatvogels logo (Jason Imanuel) en maakten de video (Babette van Rumt, David Djuly en Ivo Buigues) van de lancering van Straatvogels tijdens de jaarlijkse Daklozendag in 2012.

 

Storm Solutions

Fotograaf René van Manen van Storm Solutions maakte de foto’s van de Amsterdamse Straatvogels.

 

Techreturns

Techreturns heeft telefoons ter beschikking gesteld voor een nieuwe groep twitteraars in Amsterdam. Techreturns is de grootste partij in Nederland als het gaat om het opkopen van gebruikte consumenten elektronica om deze vervolgens een tweede leven te geven.